Potvrđeno pisanje "Vijesti", Milošević: Tačno je da je Milić potpisao za Dinamo - Vijesti.me
IZ PODGORICE U ZAGREB

Potvrđeno pisanje "Vijesti", Milošević: Tačno je da je Milić potpisao za Dinamo

“Tačno je da je Milić potpisao za Dinamo. Potpisao je ugovor na pet godina, ali ostaje kod nas na pozajmici do ljeta”, kazao je Milošević

Stefan Milić
Stefan Milić (Foto: Savo Prelević)

Pisanje "Vijesti" je potvrđeno - Stefan Milić je novi igrač zagrebačkog Dinama.

To je potvrdio sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević za "Mozzartsport".

“Tačno je da je Milić potpisao za Dinamo. Potpisao je ugovor na pet godina, ali ostaje kod nas na pozajmici do ljeta”, kazao je Milošević.

"Vijesti" su sinoć javile da su dva kluba dogovorila transfer 19-godišnjeg defanzivca iz Podgorice u Zagreb za pola miliona eura, koliko će hrvatski prvak uplatiti na račun podgoričkog kluba kao obeštećenje, plus 20 odsto od narednog transfera.

U Podgorici je zbog Milića boravio sportski direktor Dinama Zoran Mamić, koji je sa čelnicima Budućnosti dogovorio sve detalje transfera.

Dinamovo interesovanje za Milića se inteziviralo kada je Red Bul Salcburg pokazao želju da ga dovede, ponudivši 800 hiljada eura, o čemu su "Vijesti", takođe, pisale.

Do konkretnih pregovora sa austrijskim klubom nije, međutim, ni došlo,  a i pitanje je da li bi Austrijanci bili spremni da ustupe talentovanog defanzivca do ljeta, kao i da li bi željeli da izdvoje 20 odsto od narednog transfera.