Povećana ponuda za Nejmara na 23 miliona funti

Ukoliko uspije da dovede Nejmara, Abramovič će se zahvaliti na saradnji napadačkom tandemu Didije Drogba - Nikolas Anelka. Pep Gvardiola novi na listi želja za menadžera
0 komentar(a)
Nejmar, Foto: REUTERS
Nejmar, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.05.2011. 11:48h

Prošlog ljeta Santos je odbio ponudu Čelzija od 19 miliona funti (22 miliona eura) za 19-godišnjeg napdača Nejmara.

Međutim, gazda "plavaca" Roman Abramovič ne odustaje od talentovanog Brazilca i povećao je ponudu na 23 miliona funti (26,5 miliona eura) i smatra da će ona zadovoljiti čelnike Santosa.

- Roman je spreman da se lično uključi u pregovore oko Nejmara. Narednog mjeseca će razgovarati sa Nejmarom da mu objasni koliko želi da ga dovede i da pokuša da ga ubijedi da se preseli u London - rekao je je za "San" neimenovani izvor iz kluba.

Ukoliko uspije da dovede Nejmara, Abramovič će se zahvaliti na saradnji napadačkom tandemu Didije Drogba - Nikolas Anelka, koji je od dolaska Fernanda Toresa u januaru iz Liverpula za 50 miliona funti (58 miliona eura) rijetko dobijao šansu da igra zajedno.

Nejmar je 26. jula 2010. godine debitovao za najbolju selekciju Brazila u prijateljskom meču protiv Amerike i uspio je da postigne pogodak. Do sada je upisoa tri nastupa i dao je tri gola.

Vlasnik Čelzija želi da podmladi ekipu, a novi na listi želja za menadžera je trener Barselone Pep Gvardiola.

Ruski bogataš smatra da će Gvardiola pristati da dođe u Čelzi ako sa Barselonom večeras osvoji novu Ligu šampiona.

Bonus video: