Prandeli: Razmišljam da vratim Totija i Kasana

"Mlađi fudbaleri nisu se razvili kako sam očekivao i razmišljam da vratim iskusnije igrače kao što su Kasano i Toti", rekao je Prandeli
1 komentar(a)
Ažurirano: 20.03.2014. 16:19h

Dobre partije u tekućoj sezoni Serije A natjerali su selektora Italije Ćezarea Prandelija da razmišlja da na Mundijal u Brazilu vodi nekadašnji napadački tandem Rome, Franćeska Totija i Antonija Kasana.

Kasano je nedavno izjavio da ima veliku želju da se vrati u reprezentaciju poslije dve godine pauze, kako bi ispunio svoj san i zaigrao na Svjetskom prvenstvu.

"Vrata reprezentacije nikome nijesu zatvorena. Poslije Evropskog prvenstva 2012. godine pokušali smo da podmladimo tim, Antonio je tada imao 30 godina i želio sam da isprobam nove igrače. Ipak, mlađi fudbaleri nisu se razvili kako sam očekivao i razmišljam da vratim iskusnije igrače kao što su Kasano i Toti. Sa Totijem sam već razgovarao, ali bio je povrijeđen za prošlu reprezentativnu akciju", rekao je Prandeli.

Toti je posljednji meč za Italiju odigrao u finalu Svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemačkoj kada su "azuri" poslije boljeg izvođenja penala pobijedili Francusku.

Italija se nalazi u D grupi na Svjetskom prvenstvu sa Engleskom, Urugvajem i Kostarikom.

Bonus video: