"Prije nego što sat otkuca, jurićemo vas po gradu"

U Bundesligi je ostalo još 11 kola do kraja šampionata, pa Hamburg ima vremena da izbori makar baraž za opstanak u elitnom rangu
1 komentar(a)
Hambrug, Foto: Twitter
Hambrug, Foto: Twitter
Ažurirano: 18.02.2018. 10:45h

Fudbalski klub Hamburg, nakon jučerašnjeg poraza od Bajera iz Leverkuzena od 2:1, nalazi se u teškoj situaciji. Klub, koji nikada nije ispadao iz Bundeslige, nalazi se na pretposljednjem mjestu na tabeli sa 17 bodova, šest manje od Majnca koji je na poziciji koja vodi u baraž.

Bio je to okidač za ogromno nezadovoljstvo navijača Hambruga koji se ne mire sa činjenicom da njihov klub čeka teška borba za opstanak. Oni su juče tokom drugog poluvremena istakli transparent igračima na kojem je pisalo: "Prije nego što sat otkuca, jurićemo vas po gradu", aludirajući na čuveni sat na Folkspark stadionu koji otkucava već više od 54 godine u znak igranja Hambruga u Bundesligi.

U Bundesligi je ostalo još 11 kola do kraja šampionata, pa Hamburg ima vremena da izbori makar baraž za opstanak u elitnom rangu. Inače, u baražu se sastaju ekipa koja na kraju prvenstva zauzme 16. mjesto u Bundesligi i tim koji takmičenje u drugoj ligi, popularanoj Cvajti, završi na trećem mejstu.

Bonus video: