Prva pobjeda Klopa na klupi Liverpula, Junajted ispao

Mančester junajted eliminsan od Midlsbroa nakon penala, Mančester siti napunio mrežu Kristal Palasa
0 komentar(a)
Klop, Foto: Reuters
Klop, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.10.2015. 22:45h

Jirgen Klop je dočekao pobjedu tek u 4. utakmici na klupi Liverpula. Još nije izgubio (tri remija), ali Kop traži samo trijumfe.

"Redsi" su slavili u Liga kupu protiv Bornmuta sa 1:0 (gol Klajna u 17. minutu), što je njemački trener proslavio karakterističnim skokom i ispruženom pesnicom.

Mančester junajted je senzacionalno eliminisan od Midlbroa na "Old trafordu", čime se pridružio Arsenalu i Čelsiju koji su od utorka van takmičenja.

Nakon 0:0 u regularnom toku i u produžecima momci Luja van Gala su očajno šutiriali penale - promašili su Runi, Kerik i Jang, a gosti pogodili tri od četiri jedanaesterca za pobjedu 3:1.

Mančester siti ide dalje nakon ubjedljive pobjede nad Kristal Palasom - 5:1. Boni u 22, De Brujne u 44, Ihančenko u 59, Ture u 76. iz penala i Garsija u 94. minutu lansirali su lidera Premijer lige, dok je počasni gol za goste dao Dilejni u 89. minutu.

Sautempton je izbacio Aston Vilu pobjedom 2:1. Golove za "svece" dali su Jošida i Gracijano Pele u nastavku, Sinkler je u nadoknadi iz penala samo ublažio poraz gostiju.

Bonus video: