Prvijenac Tuzana

"Mislim da smo sasvim zasluženo došli do prvih bodova u sezoni", kazao je pomoćni trener Tuzana Fuad Krkanović.
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2011. 07:58h

Dečić je nakon tri kola u kojima je primio čak devet golova osvojio prve bodove u crnogorskom šampionatu, ali su navijači u Tuzima ponovo strahovali do samog finiša.

Izabranici Mladena Vukićevića su bili bolji od Grblja (3:1), a junaci prvog trijumfa u sezoni bili su rezervista Krnić (strijelac u 79) i odlični Ramović koji je u posljednjim trenucima meča stavio tačku na utakmicu.

Gosti iz Radanovića su, inače, prvi poveli. Nakon nekoliko dobrih prilika domaćih, uslijedio je šok - Mićić i Janković su odigrali dupli pas, lopta je stigla do Boža Milića koji je matirao Dreševića...

"Dečić je bio bolji, bez obzira na to što smo poveli. Naše vođstvo kao da je uticalo da domaćin u boljem ritmu nastavi utakmicu. Dečić je, za razliku od nas, iskusna ekipa i zasluženo je stigao do pobjede. Ipak, idemo dalje, okrećemo se narednim mečevima", rekao je trener Grblja Zoran Tripković.

Dečić je do poluvremena poravnao (strijelac Dražen Milić u 41. minutu), a sjajna igra je krunisana u finišu kada su se istakli već pomenuti Krnić i Ramović.

"Bili smo bolji, i prije gola Grblja i nakon njega. Mislim da smo sasvim zasluženo došli do prvih bodova u sezoni", kazao je pomoćni trener Tuzana Fuad Krkanović.

Bonus video: