PSŽ želi i Bekama

Pariski list "Parizijen" navodi da je Leonardo, sportski direktor pariskog kluba, već razgovarao sa Bekamom čiji ugovor sa LA Galaksijem ističe u novembru
0 komentar(a)
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Mamapop.com
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Mamapop.com
Ažurirano: 29.09.2011. 13:06h

Pari Sen Žermen se ne zaustavlja - bogati vlasnici pariskog kluba su pripremili ponudu za Dejvida Bekama, piše pariski list “Parizijen”.

Prema tom planu igrač sredine terena LA Galaksija bi se u Francusku preselio u januaru. Navodi se da je Leonardo, sportski direktor pariskog kluba, već razgovarao sa Bekamom čiji ugovor ističe u novembru.

“Bio je to prvi kontakt dvije strane. Leonarda je zanimalo kakvi su Bekamovi planovi i htio je to da čuje od njega”, navodi neimenovani izvor “Parizijena”.

Pariski list smatra da bi Bekam mogao da prihvati ponudu “svetaca” iz dva razloga - odlično je sarađivao sa Leonardom tokom avanture u Milanu, a i Pariz privlači njegovu suprugu Viktoriju.

Za Bekama su interesovanje pokazali i londonski klubovi Totenhem i Kvins park rendžers, ali bi čelnici “Katar sports investments” grupe, koja je vlasnik PSŽ-a, moglli već u narednih nekoliko dana da odu u Los Anđeles i završe posao.

Bonus video: