Radojičić: Grč je trajao do odmora

"Drago mi je što su i navijači zadovoljni napustili tribine, a svi smo im zahvalni za podršku koju nam pružaju", kaže trener Rudara Dragan Radojičić.
63 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Ivan Petrušić
Dragan Radojičić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 18.08.2011. 20:58h

Nije bilo lako, nije sve ni išlo kako je planirano, ali jaki pobjeđuju i u takvim situacijama. Konačni rezultat (4:1) možda i nije pravi odraz dešavanja pod Golubinjom, jer Bokelj je odolijevao više od sata, njihovo minimalno vođstvo već je počelo da nervira navijače i unosi sve veću dozu nestrpljenja među igrače Rudara, ali je onda stvar u svoje ruke preuzeo Nenad Stojanović i sa dva gola za samo stotinjak sekundi, utakmicu odveo u sasvim suprotnom smjeru. Smjeru koji je u preostalih 30 minuta značio egzibiciju, efektne golove i veliko zadovoljstvo nakon posljednjeg zvižduka odličnog sudije Boškovića.

"Priznajem da nismo bili pravi u prvih 45 minuta, ali bi vjerovatno sve bilo drugačije da smo u uvodnih pet minuta iskoristili bar jedan od dva zicera. Ovako, dozvolili smo gostima da povrate dah i da onda, ni krivi ni dužni, povedu poslije greške naše odbrane. Malo nas je to sputalo, pa je grč trajao sve do odlaska na odmor. Međutim, u svlačionici smo se dogovorili da pojačamo ritam, da strpljivost podignemo na najviši nivo i da čekamo trenutak za koji smo znali da mora doći. I došao je, ne jedan nego dva, i to u dva minuta, pa je sve ostalo bila rutina", kaže trener Rudara, Dragan Radojičić.

Pored osvajanja tri (očekivana boda), u pljevaljskom prvoligašu su obradovani i činjenicom da je do trijumfa stigla prilično „šarena“ postava u kojoj, uglavnom zbog povreda, nije bilo nekoliko standardnih fudbalera. A kada se oni vrate, imaće Rudar opet šta da pokaže i, naravno, da se ravnopravno umiješa u borbu za trofeje. Prva prilika je već u nedjelju kada na pljevaljski stadion stiže aktuelni šampion iz Budve.

"Drago mi je što su i navijači zadovoljni napustili tribine, a svi smo im zahvalni za podršku koju nam pružaju. Jedino što još želim od njih je da ta podrška bude još glasnija i u trenucima kada nam ne ide sve kako treba. Tada igrači na terenu dobijaju tu dodatnu količinu adrenalina i mnogo lakše i brže rješavaju probleme. Vjerujem da ćemo već u nedjelju sa Mogrenom svi biti na istom zadatku i da ćemo zajedno proslaviti još jedan dobar rezultat", zaključio je strateg Pljevljaka.

Bonus video: