Radojičić: Potrudiću se da opravdam povjerenje

"Sigurno da je ovo najvrednije priznanje. Hvala svim kolegama na ovakvom bodovanju" kazao je Dragan Radojičić
84 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Savo Prelević
Dragan Radojičić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.12.2011. 20:13h

Sadašnji trener Rudara Dragan Radojičić proljetos je počeo posao u crnogorskom klupskom fudbalu. On je u finišu prethodne sezone sjeo na klupu Grblja, na kraju zauzeo sedmo mjesto sa timom iz Radanovića. Sada, na polovini trke je sa pljevaljskim timom u trci za oba trofeja.

Po završetku jesenjeg dijela Rudar ima dva boda manje od lidera Budućnosti u prvenstvu, a pljevaljski tim plasirao se u polufinale Kupa.

"Sigurno da je ovo najvrednije priznanje. Vratio sam se u Crnu Goru nakon 17, 18 godina, moram da budem prezadovoljan. Hvala svim kolegama na ovakvom bodovanju, potrudiću se da opravdam povjerenje.

Zahvalan sam Grblju i Nenadu Maslovaru na povjerenju, kao i Dušku Šariću. Bez obzira ko će šta reći o njemu, doživljavam ga kao velikog zaljubljenika u fudbal. Zahvalan sam i potpredsjedniku kluba Radmilu Mitroviću, te menadžeru Lalku Petroviću koji je obavio najveći dio posla prilikom mog dovođenja u Rudar.

Potrudiću se da doprinesem još većim uspjesima crnogorskog fudbala" kazao je trener Rudara.

Radojičić je potom jednom riječju opisao svoju fudbalsku filozofiju...

"Napad! A ekipe koje sam vodio - Grbalj i posebno Rudar igrale su savremeno i brzo", odgovorio je Radojičić.

Sa jednom titulom, te tri pehara namijenjena pobjedniku Kupa Rudar je najtrofejniji crnogorski klub... Pljevljaci su jedini tim koji je u trci za oba trofeja, a Rudar je ujedno i jedini klub koji je osvojio duplu krunu (u sezoni 2009/2010).

"Ne treba odustajati, učinićemo sve što je u našoj moći da dođemo do pehara. I u Kupu su svi rivali kvalitetni, čeka nas pakleno proljeće. Postoji veliko interesovanje za nekoliko naših prvotimaca, ali sa kojim god snagama dočekamo proljeće - naše ambicije su iste. Probaćemo da nađemo adekvatne zamjene u sopstvenom pogonu, ali i da dovedemo neko pojačanje pod uslovom da će novi igrač to zaista i biti" zaključio je Radojičić.

Bonus video: