Radoslav Batak novi trener Vojvodine

Bivši crnogorski reprezentativac će u Novom Sadu biti promovisan u utorak
279 pregleda 3 komentar(a)
Radoslav Batak, Foto: Foto Vijesti
Radoslav Batak, Foto: Foto Vijesti
Ažurirano: 23.04.2017. 14:26h

Bivši crnogorski reprezentativac Radoslav Batak je pred novim izazovom - očekuje ga prvi samostalni trenerski posao u karijeri.

Batak je danas dogovorio da preuzme Vojvodinu, a zvanična promocija je u utorak, objavio je novosadski klub oko kojeg ove sezone kruže brojne kontroverze.

On je, naime, četvrti trener koji će ove sezone voditi "lale" - prvo je na klupi bio Nenad Lalatović, potom Dragan Ivanović, a onda i Aleksandar Veselinović.

Ovaj posljednji je napustio ekipu u petak nakon samo 17 dana na mjestu trenera i odluku obrazložio time da "nije u mogućnosti da sprovodi sopstvene ideje".

Batak je rođen 15. avgusta 1977. godine u Novom Sadu, a tokom igračke karijere je nastupao za ČSK Čelarevo, Mladost iz Apatina, Vojvodinu, Vrbas, Dinamo iz Moskve, Ankaraspor, Antalijaspor, Mogren i Tobol iz Kazahstana, u kojem je 2012. godine završio karijeru.

Član Voše je bio od 1997. do 2003. i za to vrijeme je odigrao 74 utakmice i postigao dva gola.

Za crnogorsku reprezentaciju Batak je zabilježio 25 nastupa i postigao jedan pogodak.

Batak se po završetku igračke karijere posvetio trenerskom pozivu, a do sada je radio kao pomoćni trener u tajlandskim klubovima Buriram junajted i Sisaket.

Bonus video: