Radulović: Izgubljena je samo bitka, ne i rat

"Ovo nam je treći težak meč u posljednjih sedam dana. Napadali smo, ali nijesmo imali tačan završni pas" kazao je Radulović
0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.10.2011. 23:02h

Trener Budućnosti Miodrag Radulović je nakon fenomenalnog starta, u devetom kolu osjetio gorčinu poraza i u prvenstvu (Mogren je slavio sa 2:1, četvrti put zaredom pod Goricom) .

"Čestitam Mogrenu, nama je ovaj meč bio posljednji u seriji teških derbija, uključujući i Kup utakmicu sa Bokeljom. Mogu da budem zadovoljan htjenjem, ali došlo je do pada koncentracije iako smo znali da Mogren ima dobre šutere. Nesreća je što nijesmo otvorili meč kako treba, a u današnjem fudbalu ko bolje otvori meč, rješava ga u svoju korist 80 odsto. Sada imamo dvije sedmice da odmorimo igrače i da ispravimo neke stvari. Ako budemo igrali dobro, imaćemo i rezultat" kazao je Radulović.

Trener Budućnosti je podsjetio da je iza njegovog tima paklena sedmica (derbi sa Rudarom, potom eliminacija iz Kupa od Bokelja).

"Ovo nam je treći težak meč u posljednjih sedam dana. Napadali smo, ali nijesmo imali tačan završni pas. Sve bi bilo drugačije da je Radonjić golom otvorio meč. I dalje smo prvi, pokazalo se da je liga ujednačena. Biće još dosta iznenađujućih rezultata, ali ovo i nije veliko iznenađenje, jer je Mogren šampion" dodao je trener Budućnosti.

Golman Radošević je prvi put branio u prvenstvu...

"Radošević je imao nekoliko izvanrednih intervencija, a moraću da odgledam snimak, dešava se da se prime golovi kakve smo primili. Mislim da smo zaslužili najmanje neriješen ishod. Izgubljena je bitka, ali to ne znači da smo izgubili rat. Znam šta je pritisak u fudbalu, radio sam i na najvišem nivou... Sigurno da se osjeća pritisak svoje sredine i grada, ali evo - bila je prilika da utakmicu odigramo bez pritiska, jer je i Rudar poražen" rekao je Radulović.

Bonus video: