Raičević, Novović i Radulović produžili ugovore

Raičević (34 godine), nekadašnji kapiten Budućnosti, vratio se prošlog ljeta u Crnu Goru nakon sedam sezona provedenih u Ukrajini. Nije mu trebalo mnogo da pokaže da su mu godine prednost, a ne nedostatak
55 pregleda 1 komentar(a)
MIrko Raičević, Foto: Azerispor.com
MIrko Raičević, Foto: Azerispor.com
Ažurirano: 07.06.2016. 12:30h

Mladost ipak neće u potpunosti renovirati tim - dan nakon što su standardni prvotimci Marko Šćepanović i Ivan Vuković napustili ekipu, ugovore sa aktuelnim šampionom produžili su Mirko Raičević, Ivan Novović i defanzivac Miloš B.Radulović.

Raičević (34 godine), nekadašnji kapiten Budućnosti, vratio se prošlog ljeta u Crnu Goru nakon sedam sezona provedenih u Ukrajini. Nije mu trebalo mnogo da pokaže da su mu godine prednost, a ne nedostatak. Postigao je nekoliko ključnih golova u finišu sezone, kada se lomila trka za titulu.

Novović (27) je već iskusan na domaćoj sceni - pet sezona proveo je u Zeti, tri u Mladosti (oprobao se i u inostranstvu, u ruskom Krasnodaru), baš kao i Radulović (25), koji je takođe pet sezona igrao za Zetu.

Osim Vukovića i Šćepanovića, Mladost su napustili Ilija Glavan i Zoran Kokot, a došli su Blažo Igumanović, Bojan Lazarević, Miljan Vlaisavljević, Boris Kopitović defanzivac i Boris Kopitović napadač.

Mladost će ovog ljeta debitovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i to u drugom kolu. Žrijeb je 20. juna.

Bonus video: