Rakojević: Nije više problem umor, već zdravlje igrača

Zeta i Sutjeska igrali bez golova na paklenoj vrućini
4599 pregleda 7 komentar(a)
Trener Sutjeske Rakojević i fudbaleri tokom današnjeg meča sa Zetom, Foto: Filip Roganović
Trener Sutjeske Rakojević i fudbaleri tokom današnjeg meča sa Zetom, Foto: Filip Roganović

Zeta i Sutjeska remizirali su bez golova u prvom meču 2. kola Telekom 1. CFL, ali se nakon duela igranog na temperaturi od 37 stepeni Celzijusa, malo priča o fudbalu...

"Teško je bilo i gledati ovu utakmicu, zbog vremena i naših trenutnih mogućnosti koje smo imali. Ovo nam je sedma utakmica u posljednjih mjesec dana, plus onih pola sata produžetaka protiv Slovana. To je nešto što je teško izdržati, posebno po ovakvom vremenu. Nakon svega, nije ni problem umor, došli smo u situaciju da tokom meča razmišljamo samo o zdravlju igrača", kazao je Rakojević.

Iz Sutjeske su u četvrtak tražili odlaganje meča protiv Zete zbog prebukiranog julskog i avgustovskog kalendara, ali nisu naišli na zeleno svijetlo takmičarske komisije FSCG, koja je naložila da utakmica igra dan ranije, u petak.

Rakojević nije želio da komentariše ništa tim povodom.

"Naredno pitanje".

Jedino čime je zadovoljan, kako kaže, jeste rezultat.

"Kada se, uprkos svemu, uknjiži taj bod, donekle mogu da budem zadovoljan".

U tropskim uslovima igraće se i sjutra, a posebno dueli u okolini Podgorice koji počinju u 17.30 sati - Podgorica - Budućnost i Kom - Petrovac.

"Po ovakvim uslovima teško je bilo, ne samo igrati, već i gledati utakmicu. Uprkos tome, mislim da je odigran kvalitetan meč, sa dosta ritma. Pred kraj nas je stigao umor, pala nam je koncentracija i dozvolili smo rivalu dvije situacije iz kojih smo mogli da primimo gol". poručio je trener Zete Dejan Roganović.

Bonus video: