Rakojević se zahvalio igračima: Cijelu sezonu bili su fokusirani i predani

Sutjeska završila šampionsku sezonu šampionskom pobjedom - 2:0 na terenu najvećeg rivala Budućnosti, za ove sezone rekordnih plus devet
2179 pregleda 1 komentar(a)
Slavlje navijača Sutjeske, Foto: Savo Prelević
Slavlje navijača Sutjeske, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2019. 21:38h

Sezonu u kojoj su odbranili krunu, fudbaleri Sutjeske završili su šampionski - pobjedom na terenu najvećeg rivala, Budućnosti (2:0).

Nikšićani su završili prvenstvo sa ove sezone rekordnih devet bodova prednosti na vrhu.

U pitanju je druga najveća razlika između prvoplasiranog i drugoplasiranog u dosadašnjih 13 sezona u nezavisnoj CG. Rekord, takođe, drži Sutjeska - plus 22, prošle sezone.

"Dobili smo jer smo bili smo mirni, staloženi, vjerovali smo da to možemo da uradimo i potvrdimo ono što smo radili do sada", prokomentarisao je trener Nikola Rakojević pobjedu protiv Budućnosti, koja je stigla golovima Milutina Osmajića i Luke Merdovića.

"Iako su obje ekipe izašle u malo izmijenjenim sastavima, mislim da smo upravo zbog te mirnoće i sigurnosti koju smo imali tokom meča zasljuženo slavili", dodao je Rakojević, zahvalivši se igračima.

"Oni su iznijeli najveći teret, dali su maksimum ko god je bio na terenu, i ovo je zasluga njih koji su cijelu godinu bili fokusirani i predani. Sada su neke stvari koji treba da se rješavaju, ali sad ćemo malo da odmorimo pa da vidimo kako ćemo dalje", istakao je trener Sutjeske.

Bonus video: