Rakojević: Zaslužena pobjeda, Rudar nije stvorio ni šansu

133 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.11.2017. 14:53h

Sutjeska je lakše od očekivanog došla do pobjede u Pljevljima protiv Rudara, sa ubjedljivih 3:0, za osmi uzastopni, ukupno 13. trijumf u prvenstvu, u kojem Nikšićani u 16 koja ne znaju za poraz...

"Mislim da Rudar nije imao nijednu šansu. Mi smo bili dosta sigurni, u prvo poluvrijemenu ne toliko koliko u drugom, donekle. U prvom poluvremenu nije bila neka utakmica, u drugom smo bili malo agresivniji, što je rezultiralo sa još dva gola. Kad se sve sabere, mislim da je pobjeda zaslužena, imajući u vidu golove koje smo postigli, a da Rudar nije napravio nijednu šansu", rekao je Rakojević.

Komentarišući uvećanje bodovne prednosti u odnosu na Budućnosti (na 13 bodova), strateg Nikšićana ističe da njegova ekipa i ubuduće treba da gleda samo sebe.

"Ako nam drugi rezultati dođu kako treba i valja, onda je to dobrodošlo", dodao je Rakojević.

Trener Rudara Miodrag Vukotić nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

"I rezultat to pokazuje. Mislim da je danas presudio kvalitet, pogotovo što mi nijesmo igrali u kompletnom sastavu. Vidi se da nam puno nedostaju Živković i Kotorac, jednostavno nijesmo imali kvaliteta pa pariramo kvalitetnoj Sutjesci. Mislim da je presudio taj rani pogodak Sutjeske, nakon toga mi smo reagovali u nekoliko situacija, ali nijesmo imali kvalitet u završnici da probamo da izjednačimo, i onda da u drugom poluvremenu probamo nešto više da napravimo. U nastavku nas je sasjekao drugi gol, i Sutjeska je definitivno zasluženo pobijedila. Nama predstoji težak period, čekaju nas tri teške utakmice, posebno sa trenutnim kadrom. Ali, nećemo se predavati, pokušaćemo da sakupimo što više bodova, a onda ćemo na zimu moraćeti da osvježimo ekipu kako bi na proljeće ostvarii rezultat koji zadovoljava ambicije kluba", rekao je Vukotić.

Bonus video: