Ranijeri: Mirko zna da vjerujem u njega

Nakon što je veći dio dosadašnjeg toka sezone proveo na klupi za rezerve ili na tribinama, što zbog povreda što zbog odluka trenera Klaudija Ranijerija, Mirko Vučinić se u srijedu protiv Katanije na velika vrata vratio u tim Rome
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: REUTERS
Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 08.01.2011. 20:44h

Nakon dva gola odluke postignuta u posljednjih pet minuta meča sa Katanijom, trener Rome Klaudio Ranijeri pričao je o Mirku Vučiniću i o njegovoj "čudnoj" sezoni.

"Od Vučinića očekujem taman ono što je uradio u srijedu - golove. Osjećam da je Mirko izuzetno zreo igrač za svojih 27 godina. Nadam se da će ga u nastavku sezone zaobići povrede. I prošle godine je počeo loše, a onda je imao veličanstvenu sezonu. On najbolje zna koliko vjerujem u njega - izjavio je trener Rome.

Iako je odigrao samo oko 30 odsto utakmica ove sezone, Vučinić je sa pet postignutih golova u Seriji A drugi strijelac rimskog kluba, iza Marka Borijela koji je uz mnogo veću minutažu postigao devet.

Ranijeri je pričao i o Franćesku Totiju, koji je protiv Katanije odigrao dobar meč, iako nije postigao gol.

"Negdje sam pročitao da se Franćesko osjeća usamljeno, ali ja nemam takav utisak. On ima još nekoliko godina ugovora, iako ima 34 godine on je budućnost Rome. Toti je Roma!

Bonus video: