Ranijeri: Vardijeva priča dokazuje da je sve moguće

„Nevjerovatno je što je proglašen za igrača godine - to govori svim niželigaškim fudbalerima da je ovo dobar sport i da svako može da griješi, ali da sve može da se desi ako vjeruješ”, rekao je Ranijeri
1 komentar(a)
Džejmi Vardi i Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Džejmi Vardi i Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.05.2016. 08:12h

Igrao je u sedmoj ligi, radio u fabrici, nosio nanogicu jer je bio osuđen zbog nanošenja teških povreda u tuči i bio, kako sam kaže, obična bitanga.

Sada je najbolji fudbaler Premijer lige, rekorder najbogatijeg takmičenja sa golovima postignutim na 11 uzastopnih utakmica i lider senzacionalnog šampiona Lestera.

Njegovo ime je Džejmi Vardi, a menadžer „lisica” Klaudio Ranijeri poručuje da je životna priča 29-godišnjeg napadača inspiracija za sve.

„Nevjerovatno je što je proglašen za igrača godine - to govori svim niželigaškim fudbalerima da je ovo dobar sport i da svako može da griješi, ali da sve može da se desi ako vjeruješ”, rekao je Ranijeri.

Lester danas, u posljednjem kolu Premijer lige, gostuje sada već bivšem šampionu Čelsiju, klubu sa kojim je italijanski stručnjak bio vicešampion Engleske.

Navijači „plavaca” će sigurno prirediti fenomenalan doček jednom od najvećih džentlmena u svijetu fudbala.

Uostalom, remi sa Totenhemom, koji je promovisao Lester u prvaka, slavili su najviše zbog Ranijerija i tražili od igrača da ne izgube zbog Ranijerija...

Bonus video: