Rat Intera i Juvea: "Dama" iz revolta juri Ikardija

"Ne bismo pregovarali s Juveom ni da ponudi 100 miliona", rekli su navodno Interisti na mogući odlazak Ikardija u Torino
0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.05.2015. 19:55h

Nije tajna da se Inter i Juventus ne vole nikako, kulminacija je uslijedila odmah nakon afere Kalćopoli...

Sukob se nastavlja iz godine u godinu, a danas je dostigao vrhunac na tržištu informacijom da Juve želi da dovede Maura Ikardija, najboljeg strijelca "crno-plavih".

Italijanski novinar Đanluka di Marcio je objavio da "dama" želi Argentinca i da mu nudi godišnju platu od pet miliona (pčus bonuse), što je skoro dvostruko više od onog što fudbaler traži od Intera u pregovorima oko novog ugovora. Odgovor iz Intera je brzo stigao:

"Ne bismo pregovarali s Juveom ni da ponudi 100 miliona", rekli su navodno Interisti na mogući odlazak Ikardija u Torino.

Ipak, gotovo niko na Apeninima ne vjeruje da bi Juve zaista dao taj novac 22-godišnjem fudbaleru. Pozadina je nešto drugo - Juventus je lansirao vijest o interesovanju za Ikardija iz revolta što Inter želi da mu pokvari posao za Paula Dibalu.

Inter je, naime, prije dva dana pokušao da pobijedi velikog rivala u trci za Dibalu (reklo bi se da u tome nije uspio), što je posebno naljutilo čelnike četvorostrukog uzastopnog šampiona Italije, pa su krenuli u neku vrstu osvete...

Di Marcio takođe piše i da je Juventus već potpisao predugovor s Dibalom i Palermom oko prelaska napadača na "Juventus arenu".

Bonus video: