Real lagano protiv Intera, Arsenal nadigrao Siti

"Tobdžije" su u Helsinkiju zadale glavobolje menadžeru "građana" Manuelu Pelegriniju, jer je do početka Premijer lige ostalo još šest dana
1 komentar(a)
Arsenal, Foto: Reuters
Arsenal, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.08.2013. 21:23h

Real Madrid je lako izašao na kraj sa Interom (3:0), a alarm se upalio u Mančester sitiju nakon poraza od Arsenala od 3:1 - epilog je današnjih pripremnih utakmica koje su odigrane širom svijeta.

"Tobdžije" su u Helsinkiju zadale glavobolje menadžeru "građana" Manuelu Pelegriniju, jer je do početka Premijer lige ostalo još šest dana.

Stevan Jovetić je bio na terenu od 68. minuta, i to se pojavio pomalo misteriozno jer ga do tog trenutka nije bilo u protokolu za duel sa Arsenalom.

"Odakle se Jovetić stvorio? Njegovog imena nije bilo u zvaničnim sastavima", napisao je novinar "Dejli mejla" koji je bio u Helsinkiju.

Teo Volkot u 9, Arom Ramzi u 59. i Olivije Žiru u 62. minutu potpisali su debakl sastava iz Mančestera u Finskoj, koji je samo ublažio bivši napadač Sevilje Alvaro Negredo.

U američkom San Luisu, Real je demonstrirao moć, a Inter pokazao nemoć - Kaka, Kristijano Ronaldo i Riki Alvares (autogol) potvrdili su da je razlika između ova dva tima čak i u pripremnim mečevima u ovom trenutku velika.

Barselona je upotpunila spektakl u Maleziji i pobijedila izabranu domaću ekipu (3:1, strijelci Sesk Fabregas, Nejmar i Đerar Pike), dok je bivši napadač "blaugrane" David Vilja zablistao u dresu Atletika - dao je oba gola u trijumfu sa Las Palmasom (2:0).

Lacio je bio bolji od Kristal palasa golom Miroslava Klosea, dok je Totenhem remizirao sa Espanjolom (1:1).

Strijelac za Sparse, istina sa bijele tačke, bio je novajlija Roberto Soldado.

Bonus video: