Real Madrid želi četvrtu pobjedu, Dinamo prvi gol

Real je prvi na tabeli sa devet bodova, dok Ajaks i Lion imaju po četiri i bore se za drugu poziciju. Zagrepčani su bez boda.
0 komentar(a)
real madrid, Foto: Reuters
real madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.11.2011. 14:25h

Fudbaleri Real Madrida pokušaće sjutra da nastave maksimalan učinak ove sezone u Ligi šampiona, dok će još nekoliko timova u slučaju pobjede doći na korak od plasmana u drugu fazu elitnog takmičenja.

Madriđani u utakmici 4. kola Grupe D gostuju Lionu, kojeg su u prošlom kolu pobijedili sa 4:0. U drugom meču te grupe Ajaks će u Amsterdamu ugostiti Dinamo iz Zagreba, čiji igrači još nisu postigli gol u Ligi šampiona.

Real je prvi na tabeli sa devet bodova, dok Ajaks i Lion imaju po četiri i bore se za drugu poziciju. Zagrepčani su bez boda.

U Grupi A fudbaleri Bajerna iz Minhena nadaju se pobjedi na svom terenu protiv Napolija, ali i porazu Mančester sitija na gostovanju kod Viljareala. Bavarci bi se tako našli na korak od osvajanja prve pozicije, pošto trenutno vode na tabeli sa sedam bodova.

Napoli ima pet, Mančester siti četiri, a Viljareal je posljednji bez boda.

U Grupi B Inter bi pobjedom na svom terenu protiv Lila napravio veliki uspjeh, jer bi se našao blizu plasman u narednu rundu takmičenja, iako, prvak Evrope iz 2010. godine igra veoma loše ove sezone.

U drugom meču te grupe moskovski CSKA gostuje u Turskoj kod Trabzonspora. Ta dva kluba imaju po četiri boda, dok na tabeli vodi Inter sa šest, a na začelju je Lil sa dva.

Mančester junajted je poslije dva remija u Grupi C pobijedio rumunski Ocelul u gostima, a sada će isto pokušati i u Engleskoj. Benfika je u Bazelu iznenadila istoimeni švajcarski tim i pobijedila sa 2:0, čime se izdvojila na vodećoj poziciji.

Ako osvoje tri boda i na domaćem terenu u Lisabonu, Portugalci će se naći veoma blizu prolaska u narednu rundu.

Benfika ima sedam, Mančester junajted pet, Bazel četiri, dok Ocelul nema nijedan bod.

Bonus video: