Real opet izgubio, prvenstvo je riješeno?

Sevilja je šokirala Žozea Murinja i donijela mu nove glavobolje - slavila je sa 1:0, a meč je bio riješen već u 2. minutu.
9 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.09.2012. 22:40h

Barselona je ostvarila maksimalan učinak nakon četiri kola Primere, Real Madrid zaostaje osam bodova.. Da li je prvenstvo već sada riješeno?

Sevilja je šokirala Žozea Murinja i donijela mu nove glavobolje - slavila je sa 1:0, a meč je bio riješen već u 2. minutu.

Korner je izveo Rakitić, a Trohovski potpuno usamljen sa sedam metara natrčao na loptu i zakucao je pod prečku.

Real je uzaludno pokušavao protiv borbenog domaćina, koji je uz pomoć čudnog sudijskog kriterijuma dozvoljavao Realu prilaz samo do 30-tak metara od gola Sevilje.

Barselona je, s druge strane, lako odradila gostovanje Hetafeu (4:1).

Brazilac Adrijano u 32. minutu na asistenciju Fabregasa, a potom Mesi sa penala u 74. i četiri minuta kasnije iz igre su obezbijedili siguran trijumf.

Konačan rezultat nakon osam mjeseci pauze zbog operacije koljena, postavio je Vilja u prvom minutu nadoknade, a jedini pogodak za Hetafe je autogol Argentinca Barse (Maskerano u 80).

U preostale dvije utakmice slavili su domaćini. Malaga je na „Rosaledi” savladala Levante sa 3:1.

Mrežu Levantea načeo je veteran Havijer Saviola u 27. minutu, u prvom nastavka poravnao je Mičel, da bi u 59. Hoakin donio prdnost. Portiljo je u nadoknadi obezbijedio nova tri boda, ukupno deset za ekipu Manuela Pelegrinija.

I Valensija je na „Mestalji” opravdala ulogu favorita protiv Selte (2:1).

Domaćin je poveo već u 4. minutu pogotkom Fegulija. Danac Mihael Kron-Deli je pogotkom za 1:1 pokazao kakvo je pojačanje za tim iz Viga, ali su „slijepi miševi” do prve prvenstvene pobjede došli golom Alua Sisoka.

Nedjelja: Espanjol - Atletik, Granada - La Korunja, Osasuna - Majorka, Real Sosijedad - Saragosa, Atletiko - Rajo Valjekano. Ponedjeljak: Valjadolid - Betis.

Bonus video: