Real prati Barselonu i Atletiko

Ovog puta je stradao mali gradski rival, Hetafe, koji je početnim vođstvom na samom početku utakmice dobro naljutio izabranike Karla Anćelotija
1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.09.2013. 20:47h

Nakon Barselone i Atletika, i Real je pokazao da je za klasu bolji od konkurencije u Primeri. Ovoga puta stradao je mali gradski rival, Hetafe, koji je početnim vođstvom na samom početku utakmice dobro naljutio izabranike Karla Anćelotija.

Počeo je potom ples “merengesa” po notama najboljeg igrača, Portugalca Kristijana Ronalda, koji je uz dva gola, zatresao i stativu, a učestvovao je u akcijama preostala dva pogotka Pepea i Iska.

U 19. minutu Ronaldo je opalio po lopti, golman Hetafea je odbio na nogu Pepeu za izjednačenje, potom je Ronaldo iznudio penal koji je realizovao za preokret na “Bernabeu” u 33. minutu.

U 59. minutu je pitanje pobjednika riješio Isko, da bi u sudijskoj nadoknadi Ronaldo petom pogodio lijevi ugao nakon ubacivanja Kedire sa desne strane.

Slavlje Madriđana nije poremetilo ni odsustvo najskupljeg igrača u istoriji, Velšanina Gareta Bejla, koji je na zagrijavanju povrijedio butni mišić.

Prva dva meča dana, Betis - Granada i Selta - Viljareal, završena su bez pogodaka.

Rezultati

Real Mardid - Hetafe 4:1Pepe 19, Ronaldo (penal) 33, 90+4, Isko 57 - Lafita 4

Betis - Granada 0:0

Selta - Viljareal 0:0

Bonus video: