Real prodajom di Marije nabavlja novac za Falkaa

Real Madrid bi prodajom Anhela di Marije u Pari sen Žermen zaradio 60 miliona eura. Sa tim novcem bi Madriđani imali novca da pošalju zvaničnu ponudu na adresu Monaka
0 komentar(a)
Radamel Falkao, Foto: Reuters
Radamel Falkao, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.07.2014. 17:16h

Real Madrid bi prodajom Anhela di Marije u Pari sen Žermen zaradio 65 miliona eura. Sa tim novcem bi Madriđani imali novca da pošalju zvaničnu ponudu na adresu Monaka za njihovog napadača Radamela Falakaa u iznosu od 12 miliona eura, a onda bi mogli i da otkupe njegov ugovor sljedeće ljeto sa još 35 miliona.

Kolumbijac je čak spreman da smanji duplo platu (u Monaku prima 14 miliona eura), samo da bi se pridružio "kraljevskom klubu". To se sigurno neće svidjeti navijačima Atletiko Madrida, kojima je Falkao bio ljubimac dok je tresao mreže po Primeri u dresu "jorgandžija".

To je Florentino Peres postavio kao primarni cilj za sada. Ali, "kraljevski klub" ima i "plan B" ukoliko se taj transfer ne realizuje.

Naime spominje se da bi se Real onda usmjerio na napadača Čelsija, Romelua Lukakua, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Evertonu.

Za njegove usluge se spominje i Juventus, ali Madriđani mnogo bolje finansijski stoje od "stare dame".

Za sada je Benzema jedini napadač na "Santijago Bernabeuu", pa Madriđani traže konkurenciju u napadu.

Bonus video: