Real rutinski protiv Eibara, Gameiro pokazao Simeoneu da nije zaboravio da daje golove

Real na pet bodova manje od Barselone, Savić igra 90 minuta
0 komentar(a)
Kevin Gameiro, Foto: Reuters
Kevin Gameiro, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.10.2017. 20:54h

Real Madrid nije dozvolio iznenađenje. Izabranici Zinedina Zidana su meč protiv Eibara riješili prije isteka pola sata igre, pa su izbili na treće mjesto sda pet bodova manje od lidera barselone i bod manje od Valensije.

Реал Мадрид - Эйбар 3:0. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Atletiko Madridu je gol Kevina Gameira u 28. minutu bio dovoljan za pobjedu na "Balaidosu". Izabranici El Ćola Simeonea su potom znalački čuvali rezultat, a osim što je u Vigu komandovao odbranom, našem reprezentativcu Stefanu Saviću idu velike zasluge za jedini pogodak na utakmici.

Savić je nakon kornera sjajno zatvorio igrača Selte, pa je lopta stigla do neometanog Gameira koji je sa pet metara zakucao nogom u mrežu.

Ceльтa - Aтлeтикo 0:1 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Savić je na ovoj utakmici dobio žuti karton, a njegov Atletiko je prišao vodećoj Barseloni na šest bodova, a drugoplasiranoj Valensiji na svega dva.

U prvom duelu dana Viljareal je na "Madrigalu" nadigrao Las Palmas. "Žuta podmornica" je rivala potopila u drugom poluvremenu sa četiri gola. Viljareal je vezao treću pobjedu pa se sa 16 bodova primakao vrhu tabele, dok je Las Palmas petim uzastopnim porazom dospio u zonu ispadanja.

A Leganes je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela Primere. Leganes nije primio ni gol u posljdnjih pet kola, a pogodak Klaudija Bovua bio mu je dovoljan za treću pobjedu u tom nizu. Leganjes je pobjedom nad Bilbaom došao na 17 bodova, tri manje od Reala.

Leganjes je primio svega tri gola u dosadašnjih devet kola.

Rezultati:

Viljareal - Las Palmas 4:0 (Bakambu 48, Gaspar 65, Himo Navaro (autogol) 67, Sansone 90+3)

Selta - Atletiko 0:1 (Gameiro 28)

Leganjes - Atletik 1:0 (Bovu 54)

Real Madrid - Ejbar 3:0 (Oliveira (autogol) 18, Asensio 28, Marselo 82)

Bonus video: