Real se oprostio od titule

Real poražen od Osasune, pa je Barselona nakon ovog kola povećala prednost na sedam bodova. Navijači "kraljevskog kluba" su se već oprostili od titule
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: REUTERS
Ronaldo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.01.2011. 20:08h

Borba za titulu u Španiji je gotova, to je skoro izvjesno nakon poraza Reala u Pamploni protiv Osasune (1:0). Madriđani sada kasne ogromnih sedam bodova za liderom Barselonom, čija serija pobjeda traje već 15 utakmica i pitanje je ima li joj kraja.

Krah tima Žozea Murinja je potpisao Kamunjas koji je pogodio u 62. minutu, a domaćin je uz malo sreće mogao da deklasira evropskog velikana, jer su šanse promašivali Aranda, Pandijani, Kamunjas...

Atletik Bilbao je savladao Atletiko u Madridu sa 2:0. Poraz "kolčonerosa" je potpisao Tokero sa dva pogotka, dok je Viljareal slavio i u Kataloniji - pao je Espanjol, a strijelac je bio Italijan Đuzepe Rosi.

Rezultati: Osasuna - Real 1:0 (Kamunjas 62), Atletiko M. - Atletik B. 0:2 (Tokero 45, 64). Espanjol - Viljareal 0:1 (Rosi 44). Juče: Deportivo - Sevilja 3:3, Erkules - Barselona 0:3, Levante - Hetafe 2:0, Malaga - Saragosa 1:2, Majorka - Sporting Hihon 0:4, Sosijedad - Almerija 2:0.

Bonus video: