Rednap: Bili smo fantastični

Bilo je to fantastično izdanje, momci su odigrali briljantno! Postigli smo gol u gostima, nismo primili nijedan, možete li da poželite više? - zapitao se Rednap nakon pobjede u Milanu
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2011. 23:32h

Trener Totenhema Hari Rednap kazao je da je njegov tim igrao "fantastičan fudbal" nakon pobjede u Milanu (1:0) koju su engleski mediji odmah nazvali monumentalnom.

- Bilo je to fantastično izdanje, momci su odigrali briljantno! Postigli smo gol u gostima, nismo primili nijedan, možete li da poželite više? Naša pobjeda je zaslužena - izjavio je Rednap.

Britanski mediji utrkivali su se nakon meča ko će objaviti zvučniji naslov - "San Heros" (Sun), "Totenhem zasjao u Milanu" (Daily Mirror), "Krauč krunisao noć za pamćenje" (Guardian)...

Lenon je u 80. minutu prohujao kroz odbranu Milana i namjestio zicer Krauču, koji je pogodio. Tim iz Sjevernog Londona tako se našao pred velikim uspjehom, jer je uoči osmine finala Milan bio izraziti favorit.

- Ništa nije gotovo, ali budite ubijeđeni da ćemo i u revanšu igrati fudbal - rekao je Rednap.

Upitan da li je divljački start Flaminija nad Ćorlukom bio za crveni karton, trener Totenhema je odgovorio:

- To je crveni karton u svako doba dana i noći! Nije mi jasno kako ga nije dobio. Sramota je da se tako nešto događa, jer bio je to mnogo opasan start.

A na molbu da prokomentariše bliski kontakt Milanovog veziste Đenara Gatuza i svog pomoćnika, legendarnog škotskog napadača Džoea Džordana po završetku meča (Gatuzo ga hvatao za vrat), Rednap se našalio:

- U tom duelu moguć je samo jedan pobjednik - Džoe! Kada bih mogao da se kladim, stavio bih sav svoj novac na Džoea.

Galerija

Bonus video: