Remi po volji gostiju

Domaći teren i sjajna atmosfera na tribinama nijesu pomogli bjelopoljskim fudbalerima da ostvare pobjedu, pa nakon svega gosti mogu da budu zadovoljni pred revanš u Nikšiću.
64 pregleda 0 komentar(a)
Su, Foto: Luka Zeković
Su, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.06.2011. 07:58h

U više borbenom nego kvalitetnom meču Jedinstvo i Sutjeska igrali su bez golova. Domaći teren i sjajna atmosfera na tribinama nijesu pomogli bjelopoljskim fudbalerima da ostvare pobjedu, pa nakon svega gosti mogu da budu zadovoljni pred revanš u Nikšiću.

"Znali smo da će utakmica biti teška i čekali smo grešku protivnika, bez obzira na to što smo igrali kod kuće. Iako nismo ostvarili trijumf, zadovoljan sam igrom mojih fudbalera, a jedino nam je nedostajalo malo više slobode u igri, koje nije bilo zbog važnosti susreta. Nakon ove utakmice Sutjeska je u velikoj prednosti, ali fudbal je nepredvidljiv i pokušaćemo da napravimo iznenađenje u Nikšiću", istakao je nakon meča trener Jedinstva Mirko Marić.

Tokom cijele utakmice obje ekipe igrale su oprezno tako da nije bilo mnogo izglednih prilika. Pred kraj prvog dijela Nikšićani su umalo poveli. Dubljević je, nakon kornera, glavom sa nekoliko metara uputio snažan udarac, ali je odlično reagovao golman Vujaničić. Samo što je počeo drugi dio opet su fudbaleri Sutjeske nakon prekida ozbiljno priprijetili. Ovog puta odlično je skočio Vuković, ali je stativa spasla domaćina. Na drugoj strani u 60. minutu, Ramić je sa 30 metara zatresao prečku, lopta se odbila do Mekića koji sa desetak metara nije uspio da postigne gol.

"Pribojavao sam se ove utakmice jer je većina fudbalera štrajkovala osam dana i mislim da se to odrazilo na našu igru. Pogotovo u drugom dijelu nastavka. Mislim da smo nakon ovog remija u prednosti i očekujem da na svom terenu ostvarimo pobjedu", kazao je šef struke Sutjeske Dragan Mijanović.

Jedinstvo - Sutjeska 0:0

Bijelo Polje - Gradski stadion. Gledalaca: 2.000. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Žuti karton: Ramić (Jedinstvo).

Jedinstvo: Vujaničić 6,5, Ramić 6, Fetahović 6,5, D. Bećirović 6,5, Jovanović 6, Alić 7, Drašković 6,5, Kalić - (Mekić 6), Vukotić 6 (Kasumović 6), Babača 6,5 (Konatar), A. Bećirović 6,5.

Sutjeska: Lakićević 6,5, Dubljević 6,5, Krivokapić 6,5, N. Dževerdanović 6,5, Vuković 7, Bulajić 6, Nikolić 6,5, Kasalica 6,5, Marković 6, Pejović 6,5, (M. Dževerdanović), Bakoč 6,5 (Todorović 6).

Bonus video: