Rivaldo: Zaboravite Lautara, vratite Nejmara

Nejmar, kao i Luis Suares, jedan je od rijetkih igrača na svijetu koji ne osjeća pritisak na terenu, uvijek igra sa dosta stava. Nikad se ne uplaši i bio bi bezbjedna opcija za klub, dok je Martines mlad, talentovan napadač, koji bi za dvije-tri godine mogao da postane dobro pojačanje - smatra Rivaldo
2851 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar u dresu Pari Sen Žermena, Foto: Beta/AP
Nejmar u dresu Pari Sen Žermena, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.04.2020. 13:53h

Rivaldo je legenda Barselone i njegova riječ na „Kamp nouu” se i dalje poštuje.

Brazilac je poručio svom bivšem klubu da zaboravi Lautara Martinesa i učini sve da vrati Nejmara.

Čovjek koji je sa „blaugranom” osvojio dvije Primere, UEFA Superkup i Kup kralja smatra da je njegov zemljak sazrio u Pari Sen Žermenu i da je spreman da se nosi sa pritiskom da nosi tim zajedno sa Lionelom Mesijem.

- Šire se glasine da Barsa u narednom prelaznom roku želi da dovede Nejmara i Lautara Martinesa. Iako je mladi Argentinac dobar igrač, smatram da je samo Nejmar sigurna opklada za mjesto u startnoj postavi pored Mesija - napisao je 47-godišnjak iz Resifea u kolumni za kladionicu „Betfair”, čiji je ambasador.

Iako nije pomenuo imena, jasno je poručio da Filipe Kutinjo, Antoan Grizman i Usman Dembele nisu ispunili očekivanja.

- Pogledajte nekoliko posljednjih godina i vidjećete mnogo odličnih igrača koji nisu uspjeli da igraju pored Mesija i podbacili su. Ali, Nejmar, kao i Luis Suares, jedan je od rijetkih igrača na svijetu koji ne osjeća pritisak na terenu, uvijek igra sa dosta stava. Nikad se ne uplaši i bio bi bezbjedna opcija za klub, dok je Martines mlad, talentovan napadač, koji bi za dvije-tri godine mogao da postane dobro pojačanje. Za sada mislim da bi Barsa trebalo da stavi Nejmara kao prioritet - smatra Rivaldo.

Bonus video: