Rodžers: Ponudili smo Sterlingu nevjerovatan ugovor za njegove godine

“Želimo da nagradimo naše najveće talente, koji su dio budućnosti. Ali, ako dobiju previše dok su premladi, to može da sabotira njihov razvoj”, rekao je Rodžers.
0 komentar(a)
Rahim Sterling i Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Rahim Sterling i Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.02.2015. 15:52h

Liverpul je ponudio Rahimu Sterlingu “nevjerovatan ugovor za njegove godine” kako bi ga zadržao na “Enfildu”, istakao je menadžer Brendan Rodžers.

Omaleni i izuzetno brzi napadač ima potpisanu saradnju sa “redsima” do 2017. godine, a Rodžers je ubijeđen da je Liverpul pravi klub za nastavak napretka 20-godišnjaka porijeklom sa Jamajke.

“Ponudili smo mu nevjerovatan ugovor za mladog igrača. Pričao sam sa Rahimom mnogo puta, rekao mi je da je veoma srećan ovdje. Dobio je priliku da igra i da bude nagrađen, ali mi nismo klub koji daje mnogo više nego što igrač vrijedi u određenom dobu karijere”, naglasio je Rodžers i to obrazložio:

“Ne govorim o Rahimu, već uopšteno. Želimo da nagradimo naše najveće talente, koji su dio budućnosti. Ali, ako dobiju previše dok su premladi, to može da sabotira njihov razvoj. Zato mnogo i pričamo sa igračima i njihovim predstavnicima”.

Menadžer “redsa” se osvrnuo na Sterlingov status.

“Rahim je sve ovo vrijeme bio izvanredan, ali ne smijemo da zaboravimo da je dobio priliku sa 17 godina. Pred njim je još dalek put, a ovo je pravo mjesto za njegov razvoj i on to zna”, zaključio je Rodžers.

Bonus video: