Roma pobijedila Bolonju golom Naingolana

Roma je sada prebacila pritisak na Juventus koji ima šest bodova više pred sjutrašnji torinski derbi (18.30 časova, Mirko Vučinić nije u protokolu zbog povrede)
1 komentar(a)
Rađa Naingolan, Foto: Beta/AP
Rađa Naingolan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.02.2014. 22:23h

Roma je dominirala i istovremeno se kockala u Bolonji.

Na kraju je, ipak, prošla nekažnjeno - "vučici" je za nova tri boda bio dovoljan pogodak Rađe Naingolana u 37. minutu kada je perfektnu asistenciju Miralema Pjanića sproveo u mrežu Đanluke Kurćija, golmana kojeg je Roma pozajmila Bolonji...

Da je Žervinjo bio malo manje sebičan, te da su Matija Destro i Rodrigo Tadei bili precizniji Roma bi bez problema slavila na "Dal'Ari", a ovako je morala da preživi zicer u sudijskoj nadoknadi - šansu utakmice za domaćina promašio je Lazaros Hristodopulos koji je sa pet metara glavom šutirao daleko pored gola...

Roma je sada prebacila pritisak na Juventus koji ima šest bodova više pred sjutrašnji torinski derbi (18.30 časova, Mirko Vučinić nije u protokolu zbog povrede, Marko Vešović najavljen na klupi).

Sampdorija dočekuje Milan, dok Inter igra sa Kaljarijem i ima šansu da prvi put ove sezone sastavi tri pobjede. U sastavu "crno-plavih" neće biti povrijeđenog Ernaneša, a vraća se oporavljeni Riki Alvares.

Rezultat

Bolonja - Roma 0:1 (Naingolan 37)

Nedjelja

Livorno - Verona (12.30)

Kjevo - Katanija (15)

Inter - Kaljari (15)

Sampdorija - Milan (15)

Udineze - Atalanta (15)

Juventus - Torino (18.30)

Lacio - Sasuolo (20.45)

Ponedjeljak

Parma - Fiorentina

Napoli - Đenova

Bonus video: