Ronaldo "mister promašaj": 18 šuteva - 0 golova; Zidan: On će na kraju biti prevaga

Na dva meča Ronaldo je uputio čak 18 udaraca na gol rivala, a nijedna lopta nije završila tamo gdje želi i gdje obično završi
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.09.2017. 17:55h

Kristijano Ronaldo je jedva čekao da zaigra, Real je jedva čekao da se golgeter vrati, ali prvih 180 minuta ove sezone u Primeri bili su frustrirajući za Portugalca i njegov tim.

U srijedu je Real izgubio od Betisa 1:0 u Madridu, danas je jedva savladao Alaves u gostima 2:1, a novi debakl spriječio je Dani Sebaljos.

A šta je sa Ronaldom - dvije utakmice bez gola, što i ne može da bude kriza, ali jedan drugi podatak može da zabrine najboljeg evropskog strijelca.

Na dva meča Ronaldo je uputio čak 18 udaraca na gol rivala, a nijedna lopta nije završila tamo gdje želi i gdje obično završi.

Poznat kao fudbalski egoista, portugalskom asu sigurno nije svejedno što je povratak na teren, nakon pet mečeva suspenzije, obilježio promašajima.

"Znamo koliko njemu znače golovi, ali je miran. Zna da će doći, znamo i mi. Na kraju će on biti prevaga, kao i uvijek", rekao je Zinedin Zidan.

Bonus video: