Ronaldo nije impresioniran Mesijem

Portugalac odgovorio Lionelu Mesiju i izjednačio se sa Argentincem po briju golova u Primeri
0 komentar(a)
Real_1, Foto: REUTERS
Real_1, Foto: REUTERS
Ažurirano: 06.02.2011. 21:42h

Po svemu sudeći, od trke za titulu između Barselone i Reala nema ništa, ali će Španiju do kraja zabavljati dva fudbalska bisera, koja vode žestoku borbu za najboljeg strijelca u Primeri.

Lionel Mesi je prije dvije noći preskočio Kristijana Ronalda na listi strijelaca, ali se nije dugo čekalo na odgovor Portugalca - Ronaldo je u pobjedi protiv Sosijedada (4:1) dao dva gola i izjednačio se sa Argentincem na kvoti 24.

Madriđani, inače, sinoć nisu naišli na jači otpor Baskijaca, pa je Žoze Murinjo konačno mogao da sa klupe na miru odgleda jedan meč svoje ekipe...

- Svjesni smo da greške više ne smije da bude. Sada je najvažnije da nastavimo da pobjeđujemo i da sakupljamo bodove - rekao je Ćavi Alonso.

Real je poveo golom Kake već u 8. minutu, a do poluvremena (dva gola Ronalda) je bilo jasno da se Sosijedadu sprema debakl. Trijumf je samo potvrdio Emanuel Adebajor, koji je dao drugi gol u ukupno tri meča za „merengese”.

- Kaka je odigrao mnogo dobar meč, dinamičan, zato sam zadovoljan što nam se konačno vratio. Adebajor? Da, to je njegova igra, samo pokazuje da nismo pogriješili što smo ga doveli - kazao je Murinjo.

Sevilja je nastavila da prosipa bodove na sve strane. Ovog puta, bod sa „Pichuana” je iščupala Malaga u derbiju Andaluzije.

Bonus video: