Ronaldo: Nisam želio da proslavim gol, jer mi je Sporting u srcu

1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.09.2016. 17:40h

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da se nada da će njegova ekipa izvući pouke iz utakmice sa Sportingom iz Lisabona, u kojoj je pobijedila golom u sudijskoj nadoknadi vremena.

Branilac titule Real Madrid savladao je sinoć na svom terenu Sporting sa 2:1, u prvom kolu Lige šampiona. Rolando je izjednačio u 89. minutu golom iz slobodnog udarca, a rezervista Alvaro Morata postigao je pobjedonosni gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

"Ova utakmica nam služi kao upozorenje da ne možemo loše da počinjemo utakmice. Tada će protivnici da nas razbiju, a mi to ne želimo. Želimo da osvojimo prvo mjesto u grupi i da osvojimo trofej", rekao je Ronaldo.

Prije utakmice Real je bio favorit, ali njegovi igrači nisu uspeli da naprave ozbiljne šanse i loše su pratili kontranapade protivnika.

"Na početku smo bili slabiji, ali to je fudbal, to je Real Madrid, a preokreti su dio našeg mitskog stadiona", rekao je Ronaldo, koji je sinoć odigrao 350. utakmicu za Real.

Ronaldo nije proslavio gol protiv bivšeg kluba, samo je podigao ruke u vis.

"To je bio gol protiv kluba u kome sam naučio zanat, kluba koji ima mjesto u mom srcu. Mnogo poštujem Sporting, zbog toga nisam mogao da proslavim gol", rekao je portugalski reprezentativac.

Real će ove sezone pokušati da postane prva ekipa koja će odbraniti trofej u Ligi šampiona.

U drugom kolu Real će u Dortmundu igrati protiv Borusije 27. septembra.

Bonus video: