Ronaldo o čuvenoj frizuri u finalu Mundijala: Svi su počeli da pričaju o tome, a na moju povredu su zaboravili

Ronaldova frizura je mnogima je ostala u pamćenju, a neki su je tada i kopirali
1374 pregleda 0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Twitter
Ronaldo, Foto: Twitter
Ažurirano: 21.03.2018. 09:51h

Jedna od najboljih fudbalera svih vremena, Brazilac Ronaldo prisjetio se čuvene frizure koju je nosio u finalu Mundijala 2002. godine protiv Njemačke.

Ronaldova frizura je mnogima je ostala u pamćenju, a neki su je tada i kopirali. Popularni Zuba juče je objasnio da takva frizura uopšte nije bila slučajna, već da je trebalo da skrene pažnju medija sa povrede noge koju je tada imao.

"Bio sam povrijeđen i svi su pričali o tome. Riješio sam da obrijem glavu i da malo kose ostavim. Došao sam na trening i svi su vidjeli moju lošu frizuru. Svi su počeli da pričaju o tome, a na povredu su zaboravili. Tako sam mogao da ostanem miran i da se posvetim treninzima. Nijesam baš ponosan na tu frizuru jer je prilično čudna. Ali je ona bila dobar način da se skrene sa teme", rekao je Ronaldo u Australiji gdje promoviše izložbu Real Madrida koja će biti otvorena u junu.

Ronaldo je sa Brazilom 2002. godine osvojio Mundijal u Južnoj Koreji i Japanu pobijedivši u finalu Njemačku sa 2:0. Postigao je oba gola u finalu, osvojio je i Zlatnu kopačku turnira.

Ronaldo je u Melburnu govorio i o šansama Brazila da u Rusiji osvoji SP.

"Nadam se da Brazil može ponovo da osvoji SP. Mali broj timova će uvijek dolaziti do finala, kao što su Njemačka, Francuska, Španija. Svi su oni veoma jaki. Ja sam veliki optimista, u posljednje dvije godine se dosta toga promijenilo sa novim trenerom, mislim da smo napredovali", zaključio je Ronaldo.

Bonus video: