Ronaldo pogodio, Real u četvrtfinalu

Madriđani golovima Ronalda i Di Marije slavili na gostovanju Osasuni sa 2:0, istim rezutatom kojim su dobili i prvi meč
1 komentar(a)
Ažurirano: 16.01.2014. 00:05h

Osvajač Zlatne lopte Kristijano Ronaldo postigao je gol iz slobodnog udarca, a Real Madrid savladao Osasunu u revanšu sa 2:0 i plasirao se u četvrtfinale Kupa Kralja.

Istim rezultatom Madriđani su slavili prošle sedmice na "Santjago Bernabeuu".

Ronaldo je pogodio u 20. minutu, uz veliku pomoć golmana Andresa Fernandesa, koji je loptu koja je išla u visini glave sam sebi poslao kroz noge za miran san "merengesa".

Drugi gol za Madriđane, koji su u finišu igrali sa desetoricom zbog isključenja Koentraa, postigao je Di Marija.

"Ozbiljno smo shvatili ovaj meč, i pored prednosti iz prvog meča, i nije bilo problema. Sada moramo da se skoncentrišemo na gostovanje Betisu u prvenstvu", izjavio je vezista Reala Asier Iljarmendi.

Osim Reala, u četvrtfinale Kupa plasirao se Atletik Bilbao, koji je pobjedom od 2:0 nadoknadio minimalan poraz od Betisa iz prve utakmice, kao i Espanjol, koji je teškom mukom eliminisao drugoligaša Alkorkona (4:2, u prvom meču bilo je 1:0 za autsajdera).

Dalje ide i Levante, koji je slavio sa 1:0 protiv Rajo Valjekana, nakok 0:0 u prvom meču.

Očekuje se potvrda Barselone, koja večeras (četvrtak) na gostovanju Hetafeu treba da ovjeri pobjedu od 4:0 iz prve utakmice. Mnogo neizvjesnije biće na "El Madrigalu", gdje se sastaju Viljareal i Real Sosijedad. U prvom meču u San Sebastijanu nije bilo golova.

Galerija

Bonus video: