Ronaldo - Ramos: Tenzije u Realu

Da između Ronalda i Ramosa postoje tenzije moglo se zaključiti i preksinoć, kada je španski as, upitan da prokomentariše glasine da će Portugalac napustiti Real, kratko odgovorio: "To morate da pitate njega. Mene se to ne tiče"
3 komentar(a)
ramos ronaldo, Foto: Marca.com
ramos ronaldo, Foto: Marca.com
Ažurirano: 15.11.2017. 22:11h

Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos nisu u najboljim odnosima, njihov odnos je potpuno poremećen, a izazvao je i podjele u svlačionici.

Tako "Marka" objašnjava krizu igre i rezultata "kraljevskog kluba" ove sezone.

List podsjeća da su dva autoritera imala nekoliko javnih verbalnih sukoba, koji su se pretvorili i u međusobno izbjegavanje, pa i animozitet.

Ronaldo je nakon poraza od Totenhema na "Vembliju" u Ligi šampiona rekao da je ekipa slabija nego prošle sezone, bez Pepea, Hamesa Rodrigesa i Morate.

Ramos je, piše "Marka", bio razočaran tom izjavom, jer je Pepe Ronaldov prijatelj, a on i Hames imaju istog agenta - Žorža Mendeša.

U odgovoru Ronaldu, Ramos je kazao da je ekipa bez njih trojice odlično počela sezonu, osvojila Super kup Evrope i Španije, i da "tada niko nije pominjao igrače kojih nema".

Kako navodi "Marka", Ramos je na taj način zaštitio nove i mlađe momke, Danija Sebaljosa, Asensija i Iska, koji u njemu vide lidera Reala i čovjeka koga "slijepo" slušaju.

U Ramosovoj grupi su, navodno, i Naćo i Karvahal, kojima se, takođe, ne dopada način razmišljanja i Ronaldov status u klubu.

Da između Ronalda i Ramosa postoje tenzije moglo se zaključiti i preksinoć, kada je španski as, upitan da prokomentariše glasine da će Portugalac napustiti Real, kratko odgovorio:

"To morate da pitate njega. Mene se to ne tiče".

Tenzije su između kapitena - zaključuje "Marka".

Bonus video: