Ronaldo u Ligi šampiona slabiji nego ranije

Kristijano Ronaldo je u tekućoj debitantskoj sezoni za Juventus postigao 21 pogodak, ali samo jedan u Ligi šampiona, takmičenju čiji je najbolji strijelac svih vremena
1033 pregleda 0 komentar(a)
Roberto Manćini
Roberto Manćini

Italijanski selektor, Roberto Manćini, govorio je o učinku Portugalca u najelitnijem evropskom takmičenju, kao i o revanšu osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Atletika.

Kristijano Ronaldo je u tekućoj debitantskoj sezoni za Juventus postigao 21 pogodak, ali samo jedan u Ligi šampiona, takmičenju čiji je najbolji strijelac svih vremena.

U prvom meču na "Vanda Metropolitanu", torinski klub je poražen rezultatom 2:0.

- Biće to težak meč. Ne postoji magična formula za preokret, ali Juve je iskusan tim i uspjeli su da nadoknade tri gola prednosti protiv Real Madrida prošle sezone. Možda Ronaldo nije dobar u Ligi šampiona kao ranije, ali uvijek je postizao velike stvari. Odličan je u Seriji A. Mislim da je na njegovom nivou jednako teško igrati svuda. Italijanska liga jednako je teška kao engleska i malo manje teža od španske. - kazao je Manćini.

O Dijegu Simeoneu i njegovoj proslavi rekao je:

- Simeone ima sjajan karakter i napravio je jako dobar tim, protiv kojeg se teško igra. Znaju da iznerviraju protivnika kada igraju kod kuće. Njegova proslava bila je neprimjerena, ali siguran sam da je on prvi to shvatio i izvinio se. - dodao je Italijan.

Revanš između Juventusa i Atletiko Madrida na programu je 12. marta.

Bonus video: