Rosel: Gvardioli su vrata kluba uvijek otvorena

"On je po mom mišljenju najbolji trener u istoriji Barselone. Meni će biti jako teško da unaprijedim klub zbog svega što je on uradio", rekao je Rosel za katarski sajt "Stadion Plus"
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.12.2013. 23:19h

Predsjednik Barselone Sandro Rosel kaže da je trener minhenskog Bajerna, Pep Gvardiola najbolji u istoriji. Rosel dodaje i da Gvardiola može da se vrati u "Blaugranu" kada god poželi.

"Moraćete da pitate Gvardiolu zašto je napustio klub. On je po mom mišljenju najbolji trener u istoriji Barselone. Meni će biti jako teško da unaprijedim klub zbog svega što je on uradio. Vrata Barselone za njega su uvijek otvorena. Ipak, za sada ekipu dobro vodi Tata Martino i ima najviše moguće ciljeve. On je hrabar i poznaje dosta dobro fudbal", rekao je Rosel za katarski sajt "Stadion Plus".

Gvardiola je bio trener Barselone od 2008. do 2012. godine i za to vrijeme je osvojio 14 trofeja od čega su tri titule Primere, dva nacionalna kupa, tri Superkupa Španije, dve Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, kao i dva Svjetska klupska prvenstva.

Bonus video: