Rotković potpisao, čeka se Admir Adrović

Podgorički klub je dovođenjem Rotkovića dodatno zaoštrio konkurenciju u napadu, ali se na tome ne završavaju zimske želje...Postoji mogućnost da ugovor sa potpiše i Admir Adrović
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2011. 22:56h

Posljednjeg dana prelaznog roka Budućnost je dobila dva pojačanja - večeras je ugovor sa “plavo-bijelima” potpisao je doskorašnji napadač Petrovca Luka Rotković, dok je ranije danas iz Mornara stigao iskusni golman Zoran Banović.

- Na lijep način smo zaokružili priču u prelaznom roku. Rotković ima reputaciju nestašnog dečka, ali ukoliko se uklopi u naše planove, možemo od njega da napravimo igrača evropskog kalibra. Banović je iskusan golman, koji će da pojača konkurenciju. Nismo željeli ništa da prepustimo slučaju, Dragojević je povrijeđen, a imamo mlade Agovića i Ljuljanovića - kaže Nebojša Jovović, sportski direktor Budućnosti.

Podgorički klub je dovođenjem Rotkovića dodatno zaoštrio konkurenciju u napadu, ali se na tome ne završavaju zimske želje...Postoji mogućnost da ugovor sa “plavo-bijelima” potpiše i Admir Adrović, bivši špic Sutjeske i nekadašnji mladi reprezentativac koji nastupa za iranski Damaš.

- Ne zavisi sve od nas. Zbog novonastale situacije u Iranu svi igrači iz te zemlje trebalo bi da dobiju raskide ugovora. Pratimo situaciju, na sličan način smo angažovali i Onguenea. Prijavili smo Adrovića kao amatera, a narednih dana znaćemo na čemu smo - rekao je Jovović.

Sportski direktor Budućnosti imao je i poruku za navijače...

- Prelazni rok se završava večeras, mislim da smo uradili sve što se moglo. Nadam se da ćemo imati novo lice Budućnosti u nastavku, ali ono će biti pravo tek kada se navijači vrate. Vjerujem da će njihova ljubav prema klubu prevazići sve probleme, da će nam se vratiti i biti naš 12. igrač - zaključio je Jovović.

Bonus video: