Rudar - čista petica za vrh tabele

55 pregleda 1 komentar(a)
Kato, Foto: Savo Prelević
Kato, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.11.2014. 22:58h

Rudar je opet lider. Pljevljaci su iskoristili remi Sutjeske i Mladosti da se osame na čelu tabele, nakon što su opravdali ulogu favorita u Kotoru.

I to na kakav način, Bokelju je „pukla petarda” na njegovom terenu. Izabranici Mirka Marića dominirali su, lako dolazili u prilike za gol i zasluženo su slavili sa 5:1.

Ipak, uprkos tečnoj igri ekipe Rudara, izdvojili su se japanski internacionalci Noma i Kato. Noma je u prvih pola sata igre pogodio dva puta, a rezultat poluvremena postavio je Kato - evrogolom sa 30-ak metara savladao je Mijatovića.

Gosti su i u nastavku koristili visoko postavljenu odbranu domaćina, pa su se u strijelce upisali Mijušković i Jovović. Počasni gol za domaćina postigao je rezervista Maraš.

"Radujem se što smo na prvom mjestu, iako još ima dosta do kraja. Zadovoljan sam pristupom mojih igrača, igrom i efikasnošću. Djelovali smo dobro, bili konkretni i sve vrijeme kontrolisali utakmicu. Nadam se da ćemo u ovom stilu završiti jesen", rekao je trener Rudara Marić.

U Bokelju su bili razočarani.

"Ovo je naša najlošija igra ove sezone, podbacile su sve linije, a ozbiljna ekipa kao što je Rudar znala je to da kazni. Izvući ćemo pouke i probati da se ispravimo u narednoj utakmici", istakao je trener Boklelja Slobodan Drašković.

Bonus video: