Rudar minimalno slavio protiv Zete

Jedini gol na meču, koji bi mogao da bude vrijedan i plasmana u finale Kupa, postigao vezista Rudara Dušan Mićić u 65. minutu
0 komentar(a)
ZETA, Foto: ARHIVA VIJESTI
ZETA, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 20.04.2011. 16:16h

Fudbaleri Rudara savladali su Zetu (1:0) u prvoj utakmici polufinala Kupa Crne Gore u fudbalu. Revanš, u kojem će pasti definitivna odluka, igra se naredne srijede u Golubovcima.

Meč koji je trebao da se igra prošle srijede, ali je odložen zbog snijega, odlučio je rezervista Dušan Mićić, lijepim golom glavom u 65. minutu utakmice. Mićić je ušao u igru samo nekoliko minuta prije trenutka odluke.

Izabranici Nebojše Vignjevića tako su ispunili dva od tri proklamovana cilja pred ovaj meč (pobjedili su i nisu primili gol, izostala je samo ubjedljivija pobjeda), za razliku od čete Dejana Vukićevića, koja se vraća poražena i bez postignutog gola u gostima, koji je trebao da bude krucijalan.

Gosti, međutim, nisu bili ni blizu postignutog gola, pošto su jedan jedini šut u okvir uputili u prvom poluvremenu. Ni Rudar nije briljirao u prvih 45 minuta, ali se probudio u nastavku, kada je osim gola imao i još nekoliko poluprilika da dotuče goste.

Kako je u drugom polufinalu prošle srijede Mogren na svom terenu dobio Petrovac sa 2:0, sasvim je realno da se 25. maja u završnoj predstavi Kupa sastanu Mogren i Rudar. Ipak, treba sačekati revanše, Zećani će u uzvratu sigurno tražiti svoju šansu.

Bonus video: