Runi protiv Vardija, ali ne Vejn protiv Džejmija, već Kolin protiv Rebeke - Vijesti.me
WAG'S U AKCIJI

Runi protiv Vardija, ali ne Vejn protiv Džejmija, već Kolin protiv Rebeke

Kolin Runi, Vejnova supruga i majka četvoro djece, i Rebeka Vardi, Džejmijeva partnerka, danas su napravile "haos" na engleskoj fudbalskoj sceni otvorenim ratom preko društvenih mreža

Kolin Runi i Rebeka Vardi
Kolin Runi i Rebeka Vardi

WAG's - skraćenica od "wives and girlfriends" (supruge i djevojke) - u Engleskoj je sinonim za ljepše polovine slavnih fudbalera.

Engleski mediji prate svaki njihov korak, od njih prave "selebritije", a i one uživaju u slavi.

Rijetki su slučajevi da je neka WAG i prije ljubavne romanse bila popularna u svijetu šou-biznisa, sporta ili mode, kao što je slučaj sa Viktorijom Bekam, nekadašnjom članicom grupe "Spice girls".

Kolin Runi, Vejnova supruga i majka četvoro djece, i Rebeka Vardi, Džejmijeva partnerka, danas su napravile "haos" na engleskoj fudbalskoj sceni otvorenim ratom preko društvenih mreža.

Kolin je, naime, optužila Rebeku da je godinama prodavala priče engleskom tabloidu "The Sun" iz njenog privatnog života.

Ona je na Tviteru objavila i kako je otkrila da iza "špijuniranja" stoji Rebeka.

Gospođa Vardi je odgovorila da je "zgrožena zbog optužbi i tužna da mora da ih demantuje".

A, sukob ljepših polovina Runi - Vardi bio je povod da se mediji koji se bave fudbalom vrate u prošlost, kada su Vejn i Džejmi bili partneri u napadu engleske reprezentacije.

I došli su do podatka da su njih dvojica na terenu zajedno bili četiri sata i 22 minuta, a da pritom nisu stvorili nijednu šansu jedan drugom, a kamoli asistirali za gol. 

Ni Runi ni Vardi više nisu članovi engleske fudbalske reprezentacije...