Sa njim se ne smije igrati: Mihi tri miliona za devet dana

Sporting izgubio spor sa srpskim trenerom
5263 pregleda 0 komentar(a)
Mihajlović, Foto: Fabio Ferrari
Mihajlović, Foto: Fabio Ferrari

Siniša Mihajlović je u samoizolaciji zbog korona viirusa, koji mora izbjeći sobzirom na to da je srpski trener u procesu liječenja od leukemije.

Ipak, i u samoizolaciji trener Bolonje će zaraditi dodatna tri miliona eura, pošto je dobio spor sa Sportingom pred Sudom za sportsku arbitražu (CAS).

Sporting je angažovao MIhajlovića 2018. godine, ali je nastupio težak period za klub. Tada 49-godišnji Mihajlović je bio angažovan od strane predsjednika Bruna de Karvalja. Ali, kako su devetorica fudbalera rijšila da tih dana napuste klub zbog napada navijača, De Karvaljo je smijenjen na glasanju uprave, a onda je novi predsjednik, Žoze Souza Sintra, saopštio da se "Mihajlovićev probni period u klubu završava".

Mihajlović nije mogao da se dogovori sa novim čelnicima kluba, pa je svoja prava riješio da zaštiti na Sudu za sportsku arbitražu koji je presudio u njegovu korist.

Kako je UEFA klubovima produžila rok za izmirenje obaveza koje spadaju u domen finansijskog fer-pleja, Sporting ima rok do 30. aprila da isplati dug Mihajloviću.

Bonus video: