Sa novajlijama bježe od baraža

Kraj Bistrice je zaključen spisak pojačanja za proljećnu polusezonu, sa dva Stefana, Zogovićem i Stefanovićem, Nenadom Đurovićem, Gojkom Žižićem i Đorđem Šušnjarom
294 pregleda 0 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Dejan Mijušković
Sutjeska, Foto: Dejan Mijušković
Ažurirano: 02.02.2012. 19:59h

Kraj Bistrice je zaključen spisak pojačanja za proljećnu polusezonu - dva Stefana, Zogović i Stefanović, Nenad Đurović, Gojko Žižić i Đorđe Šušnjar angažovani su u zimskom prelaznom roku sa jasnim ciljem da Nikšićanima pomognu da izbjegnu borbu za baraž, saopšteno je na jučerašnjem zvaničnom predstavljanju novajlija.

Povratnik u redove Sutjeske Nenad Đurović obavezao se na dvogodišnju vjernost, zadovoljan je što će ponovo nositi plavo-bijeli dres.

- Lijepo se vratiti u staro jato. Zdrav sam i motivisan za ono što me čeka. Ne sumnjam da će naši navijači na proljeće imati razloga za radost. Sutjeska mi je uvijek bila na srcu. Zahvalio bih se klubu na ukazanom povjerenju. Očekujem da ćemo brzo izbjeći opasnu zonu – istakao je Đurović na konferenciji za novinare.

Stefan Zogović je, takođe, potpisao dvogodišnju vjernost Sutjesci, uvjeren da je nakon raskida ugovora sa novosadskom Vojvodinom napravio dobar izbor.

- To što sam rođen u Nikšiću uticalo je na moju odluku da potpišem ugovor na dvije godine. Nadam se da sam igrama tokom jeseni potvrdio da sam u svakom momentu spreman da se podredim ekipi. Siguran sam da ćemo se dobro spremiti i da ćemo u drugom dijelu sezone ostvariti planirano – kazao je Zogović.

Iz Vojvodine je, na pola godine, stigao i Đorđe Šušnjar.

- Zadovoljan sam što sam došao u klub bogate tradicije. Nadam se da ću opravdati očekivanja. Želim da svi budu zadovoljni mojim doprinosom i postignutim rezultatima. Razlozi za dolazak su isključivo sportski - istakao je Šušnjar.

Polaznik Partizanove omladinske škole, Stefan Zogović, uvjeren je da je dolaskom u Nikšić napravio odličan izbor.

- Ovo je za mene dobra prilika i vjerujem odskočna daska za dalju karijeru. U klubu vlada dobra atmosfera, prava borba za mjesto u timu.

Očekivanja svojih saigrača dijeli i Gojko Žižić, koji je kraj Bistrice stigao sa ciljem da pruži svoj maksimum ne bi li iskoristio šansu i opravdao povjerenje.

Bonus video: