Sančes između Sitija i Junajteda, Venger poručio: Znaće se više za 48 sati

Posljednje informacije sa Ostrva govore da je bivši napadač Barselone i Udinezea ipak bliži "građanima", jer je isključivo njegova želja da opet (kao i u Kataloniji) sarađuje sa Pepom Gvardiolom
1 komentar(a)
Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.01.2018. 19:57h

Budućnost Aleksisa Sančesa će se znati u narednih 48 sati, poručio je menadžer Arsenala Arsen Venger.

Čileanac nije bio u kombinaciji za meč "tobdžija" protiv Bornmuta, što je jasan znak da je u ovom trenutku bliži odlasku nego tome da ostane na "Emirejtsu".

"Vidjećemo šta će biti. Nešto će se dogodili danas ili sjutra, ili se na kraju krajeva neće ni dogoditi", rekao je Venger.

Sančesu ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, odbio je da ga produži, pa londonski klub jedinu šansu da dobije obeštećenje ima sada u januarskom prelaznom roku.

Dugo je prva (i jedina) opcija za Sančesa bio Mančester siti, ali se onda pojavio Mančester junajted i izgledao ponudio mnogo bolje uslove, i igraču i Arsenalu.

Posljednje informacije sa Ostrva govore da je bivši napadač Barselone i Udinezea ipak bliži "građanima", jer je isključivo njegova želja da opet (kao i u Kataloniji) sarađuje sa Pepom Gvardiolom.

"On je igrač Arsenala, ja pričam samo o igračima koje imam", kazao je Gvardiola.

"Zakopčan" je bio i Žoze Murinjo:

"Aleksis je fenomenalan. Ako se bilo kada ukaže šansa da dovedete takvog igrača, morate da probate", istakao je Portugalac.

Sančes je na korak od Sitija bio i ljetos, ali je sve stopirao Venger zato što nije imao vremena da mu nađe zamjenu.

"Građani" su tada nudili 60 miliona funti.

Bonus video: