Sansone: Borimo se za našeg mistera, borimo se za Mihajlovića

Tim Siniše Mihajlovića danas u četvrtom kolu Serije A dočekuje Romu
848 pregleda 0 komentar(a)
Mihajlović, Foto: AP/Marco Vasini
Mihajlović, Foto: AP/Marco Vasini

Bolonja je sjajno krenula u novu sezonu - tim sa "Renato Dalara" stadiona upisao je dvije pobjede i remi i poslije tri kola nalazi se na vrhu tabele Serije A.

Tim Siniše Mihajlovića danas u četvrtom kolu dočekuje Romu, a igrači od početka sezone sa posebnim motivom ulaze u svaki meč.

"Niko nije motivisaniji od nas. Ne borimo se za opstanak ili Evropu. Borimo se za Sinišu Mihajlovića, za našeg mistera", objasnio je napadač Bolonje, Nikola Sansone.

Bolonja je u prošlom kolu poslije velikog preokreta savladala Brešu 4:3. Nakon meča igrači i stručni štab otišli su do klinike, gdje Siniša Mihajlović prolazi kroz drugi ciklus hemoterapije i iznenadili srpskog stručnjaka.

"Sve nas je pogodila njegova bolest. Željeli smo da ga izenenadimo, pa smo došli u posjetu. Ujedinjeni smo", objašnjava napadač.

Mihajloviću je u julu dijagnostikovana leukemija. On je već prošao jedan ciklus hemoterapija, a u prva dva kola bio je na utakmicama kraj aut linije. Kada je počeo drugi ciklus, morao je da se vrati u bolnicu.

"Volimo ga. Sviđa nam se njegova iskrenost", kazao je Sansone.

Bonus video: