Santos odbio ponudu Porta za Gansa

"Prijedlozi poput ovih su komični, da ne kažem tragični. Rekao bih da postoji greška u kucanju, oni su zaboravljali da stave jednu nulu u ponudi”, rekao je Ribeiro televiziji "Areni SporTV”
0 komentar(a)
Paulinjo i Ganso, Foto: Reuters
Paulinjo i Ganso, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.01.2012. 21:42h

Predsjednik Santosa Luis Alvara Ribeiro otkrio je da je odbio ponudu Porta za veznog igrača Paula Enrikea Gansa.

Portugalski šampion traži novog centralnog veznog igrača, jer je Kolumbijac Fredi Guarin pred odlaskom.

Prvi čovjek tima sa "Dragaa” Horhe Nunjo Pinto da Kosta pokušao je da angažuje člana Marseja Luča Gonzalesa, ali do dogovora nije došlo, pa se okrenuo Gansu.

"Mi nemamo interes za otvaranje razgovora sa Portom o ponuđenim uslovima za Gansa. Prijedlozi poput ovih su komični, da ne kažem tragični. Rekao bih da postoji greška u kucanju, oni su zaboravljali da stave jednu nulu u ponudi”, rekao je Ribeiro televiziji "Areni SporTV”, ne otkrivajući sumu o kojoj se radi.

Ranije ovog meseca, Ribeiro je priznao da je spreman da sasluša ponude za Gansa ako bi 22-godišnji igrač poželio nove izazove.

Porto i Santos su "razmijenili” nekoliko igrača prošle godine. Portugalski šampioni je potpisao ugovore sa Aleksom Sandrom i Danilom Luisom da Silvom, dok su Brazilci doveli na pozajmicu Horhe Fućilea.

Urugvajac je stavio paraf na ugovor sa Santosom još u decembru, ali je tek danas stigao u Sao Paolu i očekuje se da se nakon ljekarskih pregleda priključi novim saigračima.

Bonus video: