Sarkastični Murinjo: Dakle, ja sam kriv!

„Neki naši igrači su bili umorni nakon naporne utakmice protiv Barselone. Nije mi, međutim, jasno zašto su drugi bili umorni, koji su taj susret gledali sa klupe za rezerve ili sa tribina”, rekao je Murinjo
2 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.02.2013. 10:39h

Real Madrid pretrpio je i peti poraz u Primeri, pošto je potonuo u Granadi autogolom Kristijana Ronalda.

Trener Žoze Murinjo pojavio se na konferenciji za novinare nakon susreta i sarkastično zaključio: „Ja sam kriv”.

Karim Benzema je pred sam kraj imao veliku priliku da donese makar bod „kraljevskom klubu”, ali je promašio gotovo prazan gol.

„Kada igramo dobro i pobijedimo, onda je to zasluga cijele ekipe i stručnog štaba. Međutim, kada izgubimo, onda je trener kriv. Nismo igrali dobro, nismo bili svoji večeras, dakle ja sam kriv”, sarkastično je poručio portugalski stručnjak.

„Imali smo priliku, ali nismo uspjeli da uzmemo ni bod. Čak i da jesmo, naša bi me igra iz prvog poluvremena i dalje jako mučila. Bili smo očajni! Ne bih imao razloga za zadovoljstvo čak i da smo uzeli bod”, grmio je Murinjo.

Specijalni je prozvao svoje izabranike.

„Neki naši igrači su bili umorni nakon naporne utakmice protiv Barselone u Kupu kralja tokom sedmice. Nije mi, međutim, jasno zašto su drugi bili umorni, koji su taj susret gledali sa klupe za rezerve ili sa tribina”, zaključio je 50-godišnji Portugalac.

Murinjo je mislio na Fabija Koentraa, Gonsala Iguaina, Anhela di Mariju i Serhija Ramosa. Samo je argentinski napadač igrao protiv Barse, i to tek u finišu, dok preostala trojica nisu ni bila u ekipi.

Možda je mislio i na Luku Modrića, koji je protiv Katalonaca igrao 30 minuta, ali je malo vjerovatno da je njemu šta zamjerio, jer je hrvatski reprezentativac najviše trčao...

Bonus video: