Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom

"Odluku sam donio u dogovoru s porodicom. Osjetio sam ujedno i podršku navijača, trenera, posebno Ljubiše Rankovića i Andrije Delibašića i njihovu želju da igram još malo. I dalje značim timu, to je najvažnije", rekao je Ilić
166 pregleda 2 komentar(a)
Saša Ilić FK Partizan, Foto: Betaphoto
Saša Ilić FK Partizan, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 14.05.2018. 17:04h

Saša Ilić će u decembru napuniti 41 godinu, ali još ne želi da završi karijeru.

Iako je u jednom trenutku izgledalo kao izvjesno da će to uraditi na kraju sezone, legendarni kapiten Partizana se predomislio - igraće fudbal makar još u sezoni 2018/19.

"Sada je ovako najbolje za Partizan, saigrače i mene. Odluku sam donio u dogovoru s porodicom. Osjetio sam ujedno i podršku navijača, trenera, posebno Ljubiše Rankovića i Andrije Delibašića i njihovu želju da igram još malo. I dalje značim timu, to je najvažnije", rekao je Ilić.

Ilić je dijete Partizana, u prvom timu "crno-bijelih" je bio od 1996. do 2005, a onda je nastupao za Seltu, Galatasaraj, Salcburg i grčku Larisu.

U Humsku se vratio u januaru 2010. s namjerom da tu i završi karijeru, ali je malo ko vjerovao da će i nakon osam i po godina sa brojem 22 na leđima predvoditi Partizan.

"Naša želja je bila da Ilić produži ugovor, jer smatramo da fudbalskim i ljudskim kvalitetima može da bude od koristi za ekipu. Saša je to prihvatio, jer se i sam najbolje osjeća na terenu", kazao je direktor Partizana Miloš Vazura.

Ilić je sa Partizanom dva puta je bio učesnik Lige šampiona - 2004. i 2011. godine, osvojio 16 trofeja, a 17. će juriti 23. maja u finalu Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

Bonus video: