Savić debitovao, igrao 42 minuta protiv Numansije

"Kolćonerosi" su trijumfovali sa 2:0, crnogorski defanzivac je u igru ušao u 24. minutu umjesto štopera Hose Marije Himenesa, a teren je napustio u 66. kada ga je zamijenio Naćo Monsalve
2 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Clubatleticodemadrid.com
Stefan Savić, Foto: Clubatleticodemadrid.com
Ažurirano: 25.07.2015. 20:44h

Stefan Savić je upisao prve minute u dresu Atletiko Madrida, i to protiv drugoligaša Numansije u duelu za trofej na turniru "Memorijal Hesus Hil".

"Kolćonerosi" su trijumfovali sa 2:0, crnogorski defanzivac je u igru ušao u 24. minutu umjesto štopera Hose Marije Himenesa, a teren je napustio u 66. kada ga je zamijenio Naćo Monsalve.

Bivši fudbaler Fiorentine je tako samo šest dana nakon što je zvanično postao član Madriđana dobio šansu da se dokazuje kod Dijega Simeonea, a Savić je u prvom meču u novom klubu nosio broj 15, koji je bio njegov zaštitni znak u Firenci, Mančester sitiju i Partizanu. Simeone je u prvi tim lansirao novajliju iz Viljareala Lusijana Vijeta, a i dalje se čeka debi Džeksona Martinesa.

Strijelci za "jorgandžije" bili su francuski štoper Lukas Ernandes i mladi napadač iz Argentine Anhel Koreja, koji je dugo pauzirao zbog srčanih problema.

Atletiko će već u utorak odigrati još jednu pripremnu utakmicu - protivnik je Ovijedo, takođe član Segunde.

Bonus video: